Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
6 Δεκεμβρίου 2023 09:16

Athens Electronix 2024

Η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού επιστρέφει στην Αθήνα!

Γράφει: Βασιλική Χονδροδήμου
ATHENS ELECTRONIX 2024 ANOPIGMA 23c4905e

Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επόμενης συνάντησης της κλαδικής αγοράς των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Μετά την τεράστια επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Creta Electronix 2022, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη, και Salonica Electronix 2023, που έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, η κλαδική έκθεση Athens Electronix επιστρέφει στην Αθήνα! Η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα είναι γεγονός και θα λάβει χώρα στις 2 και 3 Μαρτίου 2024 στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς με ωράριο λειτουργίας 09:30-20:00.

1 dais

Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς αποτελεί τον πιο πλήρη και οργανωμένο προορισμό εκδηλώσεων στα Βόρεια Προάστια. Διαθέτοντας πάνω από 10 διαφορετικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά, προτείνει λύσεις για κάθε ανάγκη. Κουβαλά τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση όλων των ειδών εκδηλώσεων: Διοργάνωση συνεδρίων, παραστάσεων, συναυλιών, εταιρικών meetings, ημερίδων, εταιρικών παρουσιάσεων, προϊοντικών εκθέσεων, επίσημων δείπνων κ.ά.

Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς πρόκειται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις εκθετών και επισκεπτών, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα! Ο εκθεσιακός χώρος του Δαΐς είναι πολυμορφικός με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, δωρεάν πρόσβαση στο internet, υψηλά στάνταρ ασφαλείας, σύστημα πυρανίχνευσης και καθαριότητας και κατάλληλες προδιαγραφές για τη διοργάνωση προϊοντικών εκθέσεων.

Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς προσφέρει προσεγμένη επιλογή catering, άνετο parking, επαγγελματική φύλαξη, εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ, ενώ παράλληλα οι άνθρωποί του με τις γνώσεις και την πείρα τους μετατρέπουν κάθε εκδήλωση σε πραγματική εμπειρία! Επίσης, η πρόσβαση στις αίθουσες πραγματοποιείται εύκολα με τη βοήθεια φωτεινών ενδείξεων στα κατάλληλα σημεία.

Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς βρίσκεται στην οδό Μεσογείων 151 στο Μαρούσι και απέχει μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την έξοδο 12 της Αττικής Οδού. Όσοι επισκέπτες θέλουν να προσέλθουν χρησιμοποιώντας τα μέσα μεταφοράς, από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας της μπλε γραμμής του μετρό – που συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με τον διεθνή αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος – ξεκινά το λεωφορείο 411, με το οποίο θα φτάσετε στη στάση Σώρου, όπου απέναντί της βρίσκεται ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς.

1 ekthesiako kentro peristerioy

Εκθέτες
Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες χονδρικής, αλλά και λιανικής πώλησης υλικών και υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, καθώς και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Άλλωστε, οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι είμαστε «ειδικοί» στους συγκεκριμένους χώρους, λόγω των σχετικών εκδόσεων που διαθέτουμε.

Η Αθήνα αποτελεί, αν όχι τον πρωταγωνιστικό, έναν από τους πρωταγωνιστικούς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, οπότε είναι αναπόφευκτο να μην δοθεί βαρύτητα στην ξενοδοχειακή αγορά. Γι’ αυτό, ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι και εταιρείες που καταπιάνονται με υπηρεσίες ή προϊόντα για την αγορά των ξενοδοχείων.

Επισκέπτες
Επισκέπτες της έκθεσης θα είναι οι τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό,τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators, ή ακόμη και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων. Γενικά, επισκέπτες θα είναι όλοι όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν είτε τις υπηρεσίες που παρέχουν, είτε τον εξοπλισμό τους. Η Athens Electronix 2024 αποτελεί ευκαιρία για τους επισκέπτες για να επωφεληθούν είτε τεχνικά, είτε εμπορικά.

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο – Προεγγραφή
Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο, αποτρέποντας τη συμφόρηση. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Η διοργανώτρια εταιρεία Libra Press
Η Libra Press είναι μια καταξιωμένη εκδοτική εταιρεία, με 15ετή παρουσία στην κλαδική αγορά, που διαθέτει τα μηνιαία κλαδικά περιοδικά τεχνολογίας Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, NoW (Net Over World) και Techmail, τα οποία απευθύνονται σε εξειδικευμένους παραλήπτες στην ελληνική και κυπριακή αγορά.
Η Libra Press από το 2016 δραστηριοποιείται και στον χώρο διοργάνωσης κλαδικών εκθέσεων και συνεδρίων. Κάθε χρόνο διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια. Στις εκθέσεις – συνέδρια συμμετέχουν όλες οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου, με τα προϊόντα τελευταίας κυκλοφορίας που διαθέτουν να προβάλλονται σε ζωντανή λειτουργία.

Σημαντικές Πληροφορίες
Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της Athens Electronix 2024, θα υπάρχει Προσωπικό Ασφαλείας και ο Ερυθρός Σταυρός

4 erythros stayros

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...